Frakt & Betalsätt

Betalning

Swish - Enklaste sättet att betala ditt köp är via Swish. Enda du behöver är ett Swishkonto kopplat till din bank. 

Klarna - Via Klarna kan ni betala med Faktura, delbetalning, kort eller Internetbetalning. Du bestämmer vad som passar ditt önskemål bäst.

Nets - Med Nets kan du betala med flera olika kort ex Mastercard eller VISA.


Frakt

Max betalar du frakt på 69 kr - Fraktfritt över 899:-

Vi skickar alla paket inom 48 h från lagret. Vi har frakt som bygger på produkternas vikt eller volym - dock har vi en max frakt på 69 kr. Vi skickar med PostNord. Frakten ser ni i varukorgen efter att ni valt era produkter. Fraktfritt från 899 kr.

Postnord Frakt - Du får en avi via mobil/mail eller din postnord app så man kan hämta ut sitt paket på närmaste utlämningsställe som samarbetar med Postnord.

Paket som inte hämtas ut av köparen och skickas tillbaka till oss kommer debiteras med 150 kr.


Upphämtning Smögen Outlet

Vid upphämtning i butik kommer man och hämtar sitt paket på tider som vi är i butiken. Man får ett mail när paketet är klart att hämtas upp. Maila oss gärna om ni har frågor. Formulär för mail hittar ni här eller maila oss [email protected]

Smögen Outlet - Öppet helger i April, kan du inte komma på helgen så kommer vi överens om tid. Från och med 30 April har vi öppet varje dag.

Hamngatan 9 Smögen (mittemot Smögens Busstation)


Retur

Vill du returnera en vara gäller obrutna förpackningar. Du som kund står kostnaden för returen. Maila oss så skickar vi retursedel till er, ni kommer få betala för returen via Swish eller faktura. Klicka här för att komma till kontaktformuläret.